Nascholing

Medicamenteuze behandeling van astma en COPD (StiPCO)

Deze cursus voor apothekers gaat in op de verschillende behandelmogelijkheden voor astma en COPD en bespreekt de plaats van de beschikbare geneesmiddelen bij beide aandoeningen. Ook gaat de cursus in op de verschillende typen beschikbare inhalatoren, de voor- en nadelen van de beschikbare geneesmiddelen en de plaats van de nieuwe geneesmiddelen.

Medicamenteuze behandeling van astma

Deze cursus voor huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en longverpleegkundigen behandelt de verschillende medicamenteuze behandelopties voor astma - zowel voor kinderen als volwassenen - evenals de voor- en nadelen van de beschikbare geneesmiddelen.

Medicamenteuze behandeling van COPD

De e-learningcursus Medicamenteuze behandeling bij COPD bespreekt de verschillende medicamenteuze behandelmogelijkheden bij COPD. De cursus is bedoeld voor huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en longverpleegkundigen en werd ontwikkeld door het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) in samenwerking met de COPD & Ast...

Meer Nascholingen